Konkurrencebetingelser

Betingelser for deltagelse i Royal Fireworks konkurrencer

Facebook, Instagram og TikTok Konkurrencer

Krav til konkurrencedeltagelse vil blive annonceret i det enkelte opslag på Facebook, Instagram eller Tiktok. Generelt besvares konkurrencespørgsmålet i opslaget via kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

Vi kontakter vinderne på Facebook, Instagram eller TikTok via privatbesked eller kommentartrådens besked-funktion, når konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at besvare Royal Fireworks via  privatbeskedfunktion med kontaktoplysninger, så indløsning af præmien kan koordineres.

Husk, da konkurrencerne kører med en kort tidsfrist begrænset til december, vil der være en svarfrist på 5 dage efter, at man er blevet kontaktet via beskedfunktionen. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Royal Fireworks i privatbeskedfunktionen på Royal Fireworks officielle Facebook, Instagram eller TikTok side  inden for 5 dage, frafalder præmien og en ny vinder trækkes.

Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook/Instagram/TikTok overholdes.

Om præmien:

Præmien fremgår af opslaget på Facebook/Instagram/TikTok. Her vil også antal vindere fremgå.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Hvordan udtrækkes vinderen?

Dato for vindertrækning fremgår af opslaget, hvor vindertrækning finder sted senest kl. 20 på vindertrækningsdagen. Vinderne vil blive udtrukket af Royal Fireworks.
Vinderne vil derefter få besked i en direkte besked, eller blive bedt om at kontakte Royal Fireworks i en kommentar med yderligere information.

Vi har desværre oplevet at falske Royal Fireworks profiler, forsøger at lokke folk til at klikke på links i kommentarer eller direkte beskeder. Klik aldrig på disse links og anmeld profilen for spam og blokér profilen. Vi vil aldrig bede om at der klikkes på links i forbindelse med kontakt med konkurrencevindere. 

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 dage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Royal Fireworks, Søndre Ringvej 5, 7184 Vandel. Ansatte hos Royal Fireworks og Fyrværkerieksperten har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.
Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. 

Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook, Instagram eller TikTok. Facebook, Instagram og TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencerne.

Tøm lageret konkurrence

I 2023 afholdes Tøm lageret konkurrencen d. 20. december kl. 12.00 på Royal Fireworks krudtlager i Vandel, Sønderjylland.

Vinderne trækkes senest d. 18. december kl. 12.00. Vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis vi ikke hører tilbage fra vinderen indenfor 12 timer. Det samme gør sig gældende, hvis vinderne er forhindret i at ”tømme lageret” d. 20. dec. Kl. 12.00 i Vandel, Sønderjylland.

Hvis vinderne er under 18 år, skal deltagelse afholdelsen af Tøm lageret ske sammen med forælder/myndig værge. Hvis dette ikke er muligt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Konkurrencen filmes og vil blive brugt i forbindelse med opslag og marketingaktiviteter på Royal Fireworks sociale medieplatforme.

Hvem arrangerer Tøm lageret konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Royal Fireworks, Søndre Ringvej 5, 7184 Vandel. Ansatte hos Royal Fireworks og Fyrværkerieksperten har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.