Betingelser for deltagelse i Royal Fireworks konkurrencer

Facebook, Instagram og TikTok Konkurrencer

Krav til konkurrencedeltagelse vil blive annonceret i det enkelte opslag på Facebook, Instagram eller Tiktok. Generelt besvares konkurrencespørgsmålet i opslaget via kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

Vi kontakter vinderne på Facebook, Instagram eller TikTok via privatbesked eller kommentartrådens besked-funktion, når konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at besvare Royal Fireworks via  privatbeskedfunktion med kontaktoplysninger, så indløsning af præmien kan koordineres.

Husk, da konkurrencerne kører med en kort tidsfrist begrænset til december, vil der være en svarfrist på 5 dage efter, at man er blevet kontaktet via beskedfunktionen. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Royal Fireworks i privatbeskedfunktionen på Royal Fireworks officielle Facebook, Instagram eller TikTok side  inden for 5 dage, frafalder præmien og en ny vinder trækkes.

Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook/Instagram/TikTok overholdes.

Om præmien:

Præmien fremgår af opslaget på Facebook/Instagram/TikTok. Her vil også antal vindere fremgå.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Hvordan udtrækkes vinderen?

Dato for vindertrækning fremgår af opslaget, hvor vindertrækning finder sted senest kl. 20 på vindertrækningsdagen. Vinderne vil blive udtrukket af Royal Fireworks.
Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 dage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Royal Fireworks, Søndre Ringvej 5, 7184 Vandel. Ansatte hos Royal Fireworks og Fyrværkerieksperten har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.
Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. 

Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook, Instagram eller TikTok. Facebook, Instagram og TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencerne.

Club Royal Konkurrencer

Som Club Royal medlem, er der mulighed for at du automatisk deltager i en række konkurrencer.

Det indebærer blandt andet at du vil blive opdateret på fyrværkerinyheder, events, konkurrencer og meget mere.


Som medlem af Club Royal giver du også samtidig Royal Fireworks tilladelse til at annoncere dit navn på Royal Fireworks’ Facebook side, hvis du trækkes som vinder af konkurrencen.

Hvordan udtrækkes vindere?

Dato for vindertrækning i konkurrencer fremgår af Club Royal nyhedsbrevet, hvor vindertrækning finder sted senest kl. 20 på vindertrækningsdagen. Vinderne vil blive udtrukket af Royal Fireworks.
Vinderne vil derefter få besked direkte på mail med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 2 dage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Royal Fireworks, Søndre Ringvej 5, 7184 Vandel. Ansatte hos Royal Fireworks og Fyrværkerieksperten har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.
Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.

Vind med Club RoyalHvad sker der efter jeg har tilmeldt mig?

Så er du med på Club Royal listen og vil modtage relevant information fra os i vores nyhedsbreve. Vi udsender ugentlige nyhedsbreve op til nytårssalget og månedligt resten af året.

Club Royal er skabt til dig, der også er vild med fyrværkeri

Vi i Royal Fireworks kan slet ikke få fyrværkeri nok. Og har du det på samme måde, er Club Royal helt sikkert noget for dig. Når du har meldt dig ind får du masser af fordele, og du kan blandt andet nyde godt af store prøveafskydninger af fyrværkeri, når vi har udviklet nye og spændende effekter og sammensætninger.

Så er der også alle de fede konkurrencer! Hvad siger du f.eks. til at tømme vores lager for dit favoritfyrværkeri? Du kan finde alle vores konkurrencer på vores konkurrence side, eller på facebook.com/royalfireworksdk.
På vores Facebook side kan du også se de jublende og glade vindere fra sidste år.

Som medlem af Club Royal får du en række fordele

  • Du deltager automatisk i en række konkurrencer.
  • Mulighed for at sætte dit præg på næste års fyrværkeriprodukter
  • Adgang til fyrværkerikatalogerne før andre!

Ovennævnte er blot starten. Til næste år åbner vi op for endnu flere fordele.

Vi arbejder på at kunne invitere Club Royal medlemmer på besøg på vores store lagerområde. Her vil I kunne se alt fyrværkeriet i bunkers og få svar på alle dine spørgsmål fra Royals professionelle fyrværkere.

Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl og udefra kommende omstændigheder.