Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Fyrværkerieksperten A/S

Fyrværkerieksperten A/S
Tigervej 12
7700 Thisted
TLF: +45 9973 7373
CVR: 30575296

SALGSVILKÅR

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål for hvordan du handler på www.royalfireworks.dk. Finder du ikke svaret er du velkommen til at kontakte os.

Ved din bestilling af varer på www.royalfireworks.dk accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side.

For at købe varer på www.royalfireworks.dk skal man være over 18 år.

Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

PRISER

Alle priser er i danske kroner indeholdende moms.

Royalfireworks.dk forbeholder sig derfor ret til at begrænse antal købte enheder pr. kunde. Den ordrebekræftelse, der automatisk udsendes, er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke en accept på at handlen gennemføres. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt.

BETALING

Der kan betales med følgende betalingskort:
Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard, Visa Electron og MobilePay.

Der tillægges et mindre kortgebyr, som afhænger af valg af betalingskort samt beløbet, der købes for. De gældende gebyrer fremgår af betalingssiden. Beløbet debiteres, når varen er pakket og afsendt fra vores lager.

SIKKERHED VED BETALING

Ved betaling vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb ske i krypteret form via PBS-godkendt Epay-software. Royalfireworks.dk gemmer ikke dine oplysninger. PBS har certificeret Royalfireworks.dk til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort. Når kryptering benyttes, kan du se det ved, at der i nederste højre hjørne af siden bliver en hængelås synlig, og dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få penge tilbage hvis:

  • Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor

GAVEKORT

Du kan købe gavekort til Royal Fireworks på Royalfireworks.dk.

Ved køb af et gavekort til Royal Fireworks accepterer du generelle vilkår og betingelser for gavekort.

Du kan benytte gavekortet som betaling for Royal Fireworks produkter. Du kan indløse gavekortet i forbindelse med køb af varer hos de fleste af vores forhandlere eller på Royalfireworks.dk. Du kan ikke benytte et gavekort til at købe flere gavekort. Hvis gavekortets værdi ikke dækker dit køb, skal du betale differencen ved at anvende en af de accepterede betalingsmetoder.

På Royalfireworks.dk kan gavekortet indløses i forbindelse med udførelse af en bestilling på en af vores forhandleres salgssider på Royalfireworks.dk.

Hvis du har oprettet en ordre på Royalfireworks.dk og betalt med gavekort, vil vi udstede et nyt gavekort, hvis ordren bliver annulleret. Hvis du har betalt noget af ordren med et gavekort og resten med et kreditkort, vil vi refundere beløbene på tilsvarende vis.

Gavekortet kan benyttes til betaling uden identifikation. Gavekortet kan dog spærres, hvis det bortkommer f.eks. ved tyveri. Royal Fireworks erstatter ikke bortkomne gavekort.

Du kan købe gavekort til Royalfireworks.dk på op til 5.000 kr.

Gavekort er gyldige i 2 år fra udstedelsesdatoen.

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på www.royalfireworks.dk, behandles af www.royalfireworks.dk i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

AFHENTNING AF BESTILLING

  • Den der modtager varerne, skal være fyldt 18 år.

FORTRYDELSE AF KØB OG RETURNERING

Du har muligheden for at aflevere varerne retur indenfor 14 dage efter modtagelse. Hvis du ønsker at returnere dine varer, skal du følge nedenstående:

  • Varen skal returneres til den Royal Fireworks forhandler der udleverede din bestilling.
  • Husk at medbringe ordrebekræftelse eller kvittering.
  • Varerne skal returneres i ubrudt emballage.

REKLAMATION

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Hvis du vil reklamere via royalfireworks.dk kundeservice, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet for det videre forløb.

KONTAKTOPLYSNINGER

Adresse:
Fyrværkerieksperten
Tigervej 12
7700 Thisted

CVR.: nr. 30575296