GOLD DIAMOND DIAMOND BASIC

Krudtvognen v/XL-BYG Meredin Tømmerhandel – Kalundborg

Forhandler Royal Gold Pro fyrværkeri

Krudtvognen v/XL-BYG Meredin Tømmerhandel – Kalundborg
Bredgade 48
4400 Kalundborg

27.-29. dec 10:00-18:00
30. dec 09:00-19:00
31. dec 09:00-16:00

28. dec kl. 17:30
29. dec kl. 17:30

Fyrværkeri Kalundborg

Krudtvognen har eksisteret siden 2001 hvor vi begyndte at sælge fyrværkeri fra en gammel skurvogn i Kalundborg. Udvalget af fyrværkeri var ikke særligt stort grundet den begrænset plads, men vores passion for fyrværkeri og lidt anderledes indgangsvinkel til tingene, har fået vores kunder til at vende tilbage gennem årerne. I krudtvognen er vi nemlig altid klar på en frisk handel.

Vi har siden skiftet den gamle skurvogn ud med salgscontainere og udvidet forretningen til Jyderup og Holbæk. Vi sætter en ære i at kende alle vores produkter, så vi kan vejlede vores kunder bedst muligt.

Krudtvognens vision er, at være den foretrukne leverandør af kvalitetsfyrværkeri på vestsjælland. Vi tilbyder det bedste, flotteste og sikreste fyrværkeri på markedet og vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Krudtvognen har derfor indgået et samarbejde med ROYAL FIREWORKS hvor vi har været i Kina og kvalitetsteste alle de nye spændende ROYAL produkter. Vi er således sikre på, at vi kommer til at sælge det ypperste fyrværkeri, der findes på det danske marked.


Royal Pro

Royal Gold

Royal Deluxe

Royal Silver

Royal Classic

Young Zone

Close Cart

Close Cart