Præsentation & Galleri
Fyrværkeri Sortiment

Adresse

Grønlandsvej 7 (Fakta's parkeringsplads)
8700 Horsens


Find vej

Åbningstider

Nytårsteltet Horsens

Gør dit fyrværkerikøb til en fest!

Vi byder på en utrolig anretning af kvalitets-fyrværkeri, bestående af det bedste fra ROYAL Fireworks, Royal Pro, Aalborg Fyrværkeri og J-Fireworks. Alle er velkomne til et eksplosivt arrangement – og et sandt buffetbord af batterier, raketter og andet godt.


Kom ned og bliv mødt på den røde løber af vores top-trænede specialister, som vil guide dig igennem hele sortimentet (til helt uhørt lave priser) for at sikre at din nytårsaften bliver noget helt særligt.

Vi inviterer dig til at deltage i alt fra festlig nytårs-fotografering, velkomstdrinks og snacks, over i helt sindssyge dagstilbud hver eneste dag. Hvad koster det at være med? Intet – det er helt gratis!

Hvis du er heldig og holder dig til på gågaden mellem d. 27. Og d. 30. bliver du måske også tildelt et VIP pass, og hvem ved hvad der så sker i teltet???

Hvis du vil have en oplevelse i særklasse, og sikre dig at du får det flotteste fyrværkeri til denne nytårsaften, så foregår det i Nytårsteltet på Grønlandsvej 7 ved Fakta. Udlevering sker blot 200m fra teltet.

Køb dit kvalitetskrudt i Nytårsteltet – så er du sikker på en uforglemmelig nytårsaften.