Årets Batteri 2019, Nyheder

Årets batteri finalist #5 – Oliver med Egtved Pigen

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. I år har 5 professionelle fyrværkere været dommere og hver peget på et finalistbatteri. De har vægtet originalitet og sammensætning af effekter og farver og på baggrund af det udvalgt 5 finalister som de synes var ekstra spændende! Dog var det ikke et let valg, med de rigtigt mange forslag vi har modtaget. Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad vores femte og sidste finalist, Oliver, havde at sige.

Oliver med Egtved Pigen

Vores femte finalist i konkurrencen Årets Batteri er Oliver Bundsgaard

Oliver har altid haft en passion for fyrværkeri og synes derfor selvsagt at det er mega fedt at bliver udvalgt som finalist i Årets Batteri konkurrence.

Egtved pigen er et viftebatteri med 5 x 8 skud, hvor de første 7 rækker skydes op fra side til side. Det består af effekterne rød peony, guld brocade og hvid chrysanthemum. Batteriet afsluttes i en kæmpe crackling finale.

Oliver er helt sikkert en kæmpe fyrværkerientusiast og har nøje designet et flot bud på Årets Batteri.

Hvorfor valgte dommeren dette batteri?

Jacob og Lis fra Apollo Fyrværkeri, pegede på Egtved Pigen som finalist batteri. Nedenfor kan du læse hvorfor.

Vores valg faldt på Oliver Bundsgaards forslag til Egtvedpigen. Et 40 skuds viftebatteri med hele 1000 gr NEM og 30mm rør. Sammensætningen i farver og effekter i de 8 rækker (med 5 skud i hver), syntes vi danner rammen om et produkt, der med garanti vil glæde enhver fyrværkeri entusiast nytårsaften.