Årets Batteri 2019, Nyheder

Årets batteri finalist #3 – Rune med Ravnefanen

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. I år har 5 professionelle fyrværkere været dommere og hver peget på et finalistbatteri. De har vægtet originalitet og sammensætning af effekter og farver og på baggrund af det udvalgt 5 finalister som de synes var ekstra spændende! Dog var det ikke et let valg, med de rigtigt mange forslag vi har modtaget. Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad vores tredje finalist, Rune, havde at sige.

Rune med Ravnefanen

Vores tredje finalist i konkurrencen Årets Batteri er Rune M. Jørgensen.

Rune har tidligere gjort sig bemærket ved at designe og vinde 2018 udgaven af Årets Batteri. Ravnefanen er faktisk tænkt som en forgænger til Dannebrog batterier, så de 2 batterier kan fungere i forlængelse af hinanden. Der er ingen tvivl om at Rune har er en erfaren fyrværkerientusiat, der har lagt kræfter i at komme med endnu en vinder-kandidat til Årets Batteri 2019.

Ravnefanen er et 49 skuds viftebatteri hvor sølvhaler, røde og blå buketter der ender i en rigtig lækker guldfinale.

Rune har helt sikkert igen designet et godt bud på Årets Batteri.

Hvorfor valgte dommeren dette batteri?

Magnus André Vinther fra MAV Fireworks, pegede på Ravnefanen som finalist batteri. Nedenfor kan du læse hvorfor.

MAV Fireworks udvalgte Rune Jørgensens batteri Ravnefane grundet den meget præcise beskrivelse af opbygningen samt udvalget af avanceret og specielle effekter.
Vi se som professionelle fyrværkere selv store muligheder i dette batteri. Batteriet er hurtigt men fungerer perfekt til show opbygning.