Årets Batteri 2019, Nyheder

Årets batteri finalist #2 – Rasmus med Lyskildegaard

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. I år har 5 professionelle fyrværkere været dommere og hver peget på et finalistbatteri. De har vægtet originalitet og sammensætning af effekter og farver og på baggrund af det udvalgt 5 finalister som de synes var ekstra spændende! Dog var det ikke et let valg, med de rigtigt mange forslag vi har modtaget. Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad vores første finalist, Rasmus, havde at sige.

Rasmus med Lyskildegaard

Vores anden finalist i konkurrencen Årets Batteri er Rasmus Rasmussen.

Rasmus har designet Lyskildegaard som et 49 skuds viftebatteri som består af 2 dele, hvor det første er en festlig del med med masser varierende farver. Den anden del er tænkt som værende mere elegant med guldbrokader som det gennemgående tema. Rasmus så virkelig frem til at se batteriet “live” i sin helhed og se hvordan sammensætningen af alle hans yndlingseffekter tager sig ud.

Det ser ud til at Rasmus har ramt rigtig godt med sammensætningen af effekter og har et godt bud på Årets Batteri!

Hvorfor valgte dommeren dette batteri?

Jimmi K. Nielsen fra Fyrværkeri eksperten, pegede på Lyskildegaard som finalist batteri. Nedenfor kan du læse hvorfor.

Tempoet er rigtig for at få et batteri hvor der er gang i fra start til stop. Farvesammensætningen er lige i min smag, da det består af kun 2-3 farver så det ikke bliver for rodet og ender i en super flot guld finale.

Sammensætning af farver, effekter og tempo tror jeg er helt perfekt. Historien bag batteriet er suveræn og der er noget sjæl. Noget man virkelig kan forholde sig til.