Årets Batteri 2019, Nyheder

Årets batteri finalist #1 – Lasse med Momentum

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. I år har 5 professionelle fyrværkere været dommere og hver peget på et finalistbatteri. De har vægtet originalitet og sammensætning af effekter og farver og på baggrund af det udvalgt 5 finalister som de synes var ekstra spændende! Dog var det ikke et let valg, med de rigtigt mange forslag vi har modtaget. Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad vores første finalist, Lasse, havde at sige.

Lasse med Momentum

Vores først finalist i konkurrencen Årets Batteri er Lasse Daugaard Keller.

Lasse har designet batteriet på baggrund af at han rigtigt godt kan lide multi-colour med forskellige effekter, bl.a. strobe og cross tails! Han kan godt lide batterier hvor der sker noget fra start til slut uden pauser, men konstant er i gang, og derfor skulle det selvfølgelig døbes Momentum.

Momentum er et 55 skuds vinkelbatteri med masser af varierende farver og effekter igennem hele batteriet. The grand finale er selvfølgelig en stor finale med et rødt og hvidt twist.

Det er et original batteri med varierede effekter og et godt bud på Danmarks batteri!