Årets Batteri 2018, Nyheder

Årets batteri finalist #5 – Rune med Dannebrog

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. Vores 2 dommere fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks har fundet disse 5 forslag på et nyt batteri som værende ekstra spændende! Dog var det ikke et let valg, da de havde modtaget mere end 120 forslag på nye batterier.

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad vores sidste finalist, Rune, havde at sige.

Rune med Dannebrog

Vores sidste finalist i konkurrencen Årets Batteri er Rune Jørgensen.

Rune har designet et rigtigt nationalbatteri! Han har holdt batteriet i de røde og hvide farver hele vejen igennem, og derfor skulle det selvfølgelig døbes Dannebrog.

Dannebrog er et 49 skuds vinkelbatteri der har forskellige hvide og røde effekter igennem hele batteriet. The grand finale er selvfølgelig en stor guldfinale med et rødt og hvidt twist.

Det er hvad man kan kalde et rigtigt Danmarks batteri!

Hvad siger dommerne?

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.
Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Vores dygtige fyrværkeri eksperter fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks, som har udvalgt de 5 finalister, har derfor knyttet et par ord til deres valg.

Dannebrog kunne dommerne især godt lide på grund af ideen om at bruge farverne fra det danske flag. Derudover var de imponerede over Runes forslag, blandt anden grundet den gode beskrivelse af effekterne til Dannebrog.