Årets Batteri 2018, Nyheder

Årets batteri finalist #4 – Thomas med Monarken

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. Vores 2 dommere fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks har fundet disse 5 forslag på et nyt batteri som værende ekstra spændende. Dog var det ikke et let valg, da de havde modtaget mere end 120 forslag til nye batterier!

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver om ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad den fjerde finalist, Thomas, havde at sige.

Thomas med Monarken

Vores fjerde finalist i konkurrencen Årets Batteri er Thomas Våben.

Thomas har i mange år gået og tænkt på et batteri han gerne ville se. Det skulle være fyldt med wow-effekt og de flotte farver fra ædelstene – og dermed var Monarken født!

Monarken er et batteri med fuld skrald fra start til slut. Det er et festfyrværkeri uden lige, hvor der nøje er udvalgt effekter der kan skabe en fyldig baggrund og farverne er valgt efter safirer, rubiner og smaragder.

Dette batteri skal nok blive selv en konge værdig!

Hvad siger dommerne?

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Det er især det at batterierne har været lette at sende i produktion, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Vores dygtige fyrværkeri eksperter fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks, som har udvalgt de 5 finalister, har derfor knyttet et par ord til deres valg.

Dommerne var vilde med Monarken – og ikke kun på grund af dens Royale navn. Thomas har proppet sit batteri godt og grundigt med guld og sølv. Så dommerne forventer et smukt combibatteri med masser af haler og saluter der ligner intet mindre end en million – gjort op i guld, sølv og ædelstene selvfølgelig!