Årets Batteri 2018, Nyheder

Årets batteri finalist #3 – Nicki med Golden Eye

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. Vores 2 dommere fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks har fundet disse 5 forslag på et nyt batteri som værende ekstra spændende. Dog var det ikke et let valg, da de havde modtaget mere end 120 forslag til nye batterier!

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver om ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad den tredje finalist, Nicki, havde at sige.

Nicki med Golden Eye

Vores tredje finalist i konkurrencen Årets Batteri er Nicki Krongaard Hansen.

Nicki har designet et batteri af den vildeste kaliber og størst mulige mængde krudt for at sørge for himlen kunne blive lyst godt og grundigt op! Derfor har han besluttet at designe et batteri med 8 rækker og en vifte af 5 skud.
Så mener Nicki, at hans batteri Golden Eye bliver det flotteste af slagsen.

Golden Eye er designet så man ikke hænger med hovedet, men spændingen holdes hele vejen igennem. Det er blandt andet gjort ved at bruge en masse buketter med effekter som palm, chrysanthemum, willow, brocade og rosette.

Det bliver spændende at se, om Golden Eye kan lyse himlen op i et gyldent skær!

Hvad siger dommerne?

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.

Det er især det at batterierne har været lette at sende i produktion, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Vores dygtige fyrværkeri eksperter fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks, som har udvalgt de 5 finalister, har derfor knyttet et par ord til deres valg.

Det første dommerne bemærkede ved Golden Eye var guld, guld og atter guld. De var imponerede over den fine beskrivelse af effekter og vinkler, og glæder sig til at se det hele i en sammenhæng.
Det kan vist roligt siges, at Golden Eye lever op til sit gyldne navn!