Årets Batteri 2018, Nyheder

Årets batteri finalist #2 – Line med Kongevillaen

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. Vores 2 dommere fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks har fundet disse 5 forslag på et nyt batteri som værende ekstra spændende. Dog var det ikke et let valg, da de havde modtaget mere end 120 forslag til nye batterier!

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver om ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad den anden finalist, Line, havde at sige.

Line med Kongevillaen

Vores anden finalist i konkurrencen Årets Batteri er Line Grøndal Hansen.

“Line var en aften blevet spurgt af sin mand, som er fyrværker, om hvad hun mente der manglede på fyrværkeri markedet. Line var ikke i tvivl om, at hun mente der manglede blåt fyrværkeri. Da muligheden så bød sig for at kunne designe sit eget batteri, så Line sin chance for at få mere blåt fyrværkeri ind på markedet.”

Det blev så til Kongevillaen. 

Line har fyldt Kongevillaen med crackling effekt i farverne blå og guld. Dertil har hun besluttet af der som afrunding på oplevelsen, skal være en stor guldfinale til at slutte det hele af med.

Hvad siger dommerne?

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.
Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Vores dygtige fyrværkeri eksperter fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks, som har udvalgt de 5 finalister, har derfor knyttet et par ord til deres valg.

Dommerne kunne godt fornemme, at Line havde relation til en fyrværker med den fine beskrivelse af tid og NEM vægt, hun havde vedlagt sit forslag til Årets Batteri. De glæder sig til at se Kongevillaen fyret af, da det vil være fyldt med de royale farver præsenteret i de smukkeste effekter som blå og guld crossetter.