Årets Batteri 2018, Nyheder

Årets batteri finalist #1 – Kasper med Slotshaven

I konkurrencen Årets batteri er der i alt blevet fundet 5 finalister. Vores 2 dommere fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks har fundet disse 5 forslag på et nyt batteri som værende ekstra spændende. Dog var det ikke et let valg, da de havde modtaget mere end 120 forslag på nye batterier!

Hver af de 5 finalister har indsendt en video, hvor de kort beskriver om ideen til batteriet, hvilke farver og effekter der er valgt, samt hvad de glæder sig mest til at se, når videoen af deres batteri offentliggøres.

Læs med her for at se hvad den første finalist, Kasper, havde at sige.

Kasper med Slotshaven

Vores første finalist i konkurrencen Årets Batteri er Kasper Grundt.

Kasper er vild med wow-effekt i et batteri. Han synes at alle batterier skal give tilskueren en følelse af at have oplevet et mindre festfyrværkeri hver gang – så derfor kom han på batteriet Slotshaven. 

“Slotshaven er designet med en stille og rolig begyndelse, hvorefter det hele tager fart og til sidst simpelthen går amok. Dertil har Kasper valgt at batteriet skal være multi-color og effekter er valgt efter hvad han bedst kan lide, og det gør det her batteri til noget helt personligt for ham.”

Han glæder sig meget til at batteriet i sin helhed, når det bliver fyret af – men han glæder sig også rigtig meget til at alle andre skal se det!

Glæd dig til vi snart offentliggør afskydningsvideoerne af de 5 finalist batterier!

Hvad siger dommerne?

Generelt var dommerne meget imponerede over de mange flotte og gennemarbejdede batteriforslag de fik. De har kunne se, at de mange deltagere i konkurrencen har været super engagerede og virkelig sat sig ind i tingene.
Det er især det at batterierne har været gode, brugbare og flotte, som vores dommere har værdsat ved de mange forslag.

Så på den ene side en dejlig og let opgave for vores dommere at finde finalister ud fra så mange gode bud. Og dog, for hvordan skærer man ned til kun 5 forslag, når der er så mange gode at vælge imellem?

Vores dygtige fyrværkeri eksperter fra Royal Fireworks og Saturn Fireworks, som har udvalgt de 5 finalister, har derfor knyttet et par ord til deres valg.

Dommerne kan sagtens se potentiale i batteriet Slothaven. Det er især Kaspers farvevalg de finder interessant. Dommerne er ligesom Kasper spændte på at se batteriet når det fyres af, da de mener han har indsat farver der virkelig vil komme til at godt ud i et vinkelbatteri.