Krudttossen.dk

Forhandler Royal Gold Pro fyrværkeri

27.-30. dec 09:00-21:00
31. dec 08:00-17:55

Profil


Krudttossen.dk er en fyrværkeriforhandler beliggende i Frankfri på Fyn, ca 15 minutters kørsel fra Odense Zoo.

Vi byder velkommen på de røde løbere i butikken, hvor kan du finde alt til din nytårsfest. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, kvalitetskrudt og alt hvad man kan tænke sig til det helt store nytårsknald! 

Hos Krudttossen.dk bruger vi aldrig plakater. Vi sørger altid for, at du kan se den fysiske størrelse på det produkt du ønsker. Der vil være placeret en QR-kode på så vidt muligt alle produkter, så du også kan se hvad det er, at du kan forvente dig nytårs aften.
Dit fyrværkeri bliver udleveret i butikken, og vi gør alt hvad vi kan, for at du får udleveret din ordre hurtigst muligt. Normal ekspederingstid fra lageret ligger på 2-5 minutter.

I butikken findes der bordpynt i lange baner og selvfølgelig et kæmpe udvalg af kvalitetskrudt. Krudttossens mål er at levere kvalitetsfyrværkeri til forbrugerne på en sikker måde og til en fornuftig pris - uden at der er sparet på vejledningen og serviceniveauet. 

Der vil som noget nyt i år 2016 være mulighed for at købe værtindegaver i form af buketter, samt at sikre kransekagen til nytårs aften her hos os .
Traditionen tro, vil der være lidt godt til ganen i form af sodavand og pølser, hos pølsemanden udendørs!

Følg med på vores Facebookside, hvor du kan vinde fede præmier fra d. 15/12!

Vi glæder os til at se dig!


Royal Deluxe